Percheziții de amploare în Argeș și alte 34 județe! Contrabandă cu arme letale!

0

Percheziții de amploare în Argeș și alte 34 județe! Contrabandă cu arme letale! Poliţiştii fac, în această dimineaţă, 100 de percheziţii în 35 de judeţe, printer care și Argeșul,  într-un dosar de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată. Potrivit procurorilor, o persoană este bănuită că a importat din Spania arme letale şi muniţie supuse autorizării pe care le-ar fi vândut la 105 persoane.

CITEȘTE ȘI: „PLÂNG MORȚII ȘI SUNT ALĂTURI DE FAMILIILE LOR. NEDUMERIREA RĂMÂNE.” CINCI TINERI DE 19 ANI-MORȚI PE LOC ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE! TRAGEDIE!

„Poliţiştii din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., pun în executare, marţi, 100 de mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, în care se fac cercetări privind infracţiuni de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată.

Din cercetări a reieşit că persoana bănuită ar fi importat prin curierat, de pe teritoriul Spaniei, arme neletale şi muniţie supuse autorizării, pe care le-ar fi comercializat către 105 persoane domiciliate în mai multe judeţe, fără a obţine autorizările prealabile impuse de lege. Activităţile sunt realizate în 35 de judeţe, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu implicarea poliţiştilor din cadrul structurilor arme, explozivi şi substanţe periculoase, ordine publică, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalistică şi acţiuni speciale, beneficiind şi de sprijinul structurilor teritoriale de jandarmi.”, transmite Poliţia Română.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata