Percheziții de amploare în Argeș! Sunt vizați lăutarii!

0

Percheziții de amploare în Argeș! Sunt vizați lăutarii! Mai mulți artiști din Argeș, București și alte patru județe sunt cercetați într-un dosar de înșelăciune, după ce au obținut sume uriașe pentru concerte fictive, pe care au pretins că le-au anulat în timpul pandemiei. Prejudiciul cauzat este estimat la peste 560.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: TRAFIC BLOCAT! TIR ÎN FLĂCĂRI PE AUTOSTRADĂ! ERA ÎNCĂRCAT CU ELECTROCASNICE!

„Joi dimineață, polițiștii au efectuat 12 percheziții în judeţele Dâmboviţa, Argeş, Prahova, Constanţa, Bacău şi municipiul Bucureşti, într-un dosar de înșelăciune, care vizează mai multe persoane suspectate că au obținut indemnizaţii de la AJPIS, pe baza unor documente false, care arată că activitatea artistică a fost afectată de pandemia COVID-19.

Din investigaţiile efectuate a reieşit că, în perioada noiembrie 2020 – iunie 2021, cu ajutorul a patru administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii. Prin intermediul acestor documente, s-ar fi atestat în fals că, în contextul pandemiei de COVID-19, ar fi fost afectată activitatea artistică, iar, astfel, ar fi fost obţinute indemnizaţii de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa.”, a transmis Poliţia Română.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata