Trafic blocat! TIR în flăcări pe Autostradă! Era încărcat cu electrocasnice!

0

Trafic blocat! TIR în flăcări pe Autostradă! Era încărcat cu electrocasnice! Un TIR încărcat cu electrocasnice a luat foc în această dimineață pe Autostrada A3 iar traficul este restricționat în aceste momente. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și o abulanță. În momentul de față, pompierii fac eforturi să lichideze incendiul.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! DIN TOAMNĂ, O NOUĂ MATERIE ÎN ȘCOLILE DIN ROMÂNIA!

„În urma unui apel primit prin Dispeceratul Integrat pentru Apeluri de Urgență 112, pompierii mureșeni acționează în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu produs la remorca unui autotren ce transporta mase plastice, pe autostrada A3, sensul de mers Luduș-Târgu Mureș.  La fața locului acționează pompierii Detașamentului Târnăveni și Punctului de Lucru Luduș cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduș și Iernut. 

Ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la nivelul remorcii autotrenului, fără alte pericole. Se intervine pentru lichidare. Nu este necesară intervenția echipajelor medicale. Circulația este blocată pe A3, sensul de mers Luduș-Târgu Mureș. Intervenție în dinamică.”, informează ISU Mureș.

Din primele informații se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la un aparat care conținea acumulatori.  Șoferul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a observat incendiul la remorca tirului și a reușit să decupleze capul tractor în timp util.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata