Pitești: Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi se deschid Farmacia Tei și Bebe Tei! Cu ce surprize sunt așteptați clienții!

0

Pitești: Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi se deschid Farmacia Tei și Bebe Tei! Cu ce surprize sunt așteptați clienții!

Așteptarea a luat sfârșit! Farmacia Tei și Bebe Tei se deschid în Pitești. Grupul Tei, unul dintre cele mai puternice lanțuri farmaceutice din România, ce deține Farmacia Tei și Bebe Tei, sa extins și la Pitești. Deși initial mult așteptata deschidere a fost anunțată pentru jumătatea lunii iulie, ulterior, Roxana Maftei, proprietara lanţului a anunțat că, începând de astăzi, piteștenii vor putea să își facă cumpărăturile atât din magazine, cât și din farmacie.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Concret, începând de astăzi, piteștenii vor putea merge la cumpărături și în Farmacia Tei și în Bebe Tei, pe galeria complexului Auchan Găvana. „Aşteptarea a luat sfârşit! Noua locație Bebe Tei se va deschide mâine la Piteşti. Bine te-am găsit, Piteşti!”, au transmis, ieri, reprezentanții Bebe Tei pe pagina de Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata