Pitești: Schimbări de ultim moment în traficul din Craiovei, în apropierea Târgului Săptămânal!

0

Comisia de Circulație a primăriei se întrunește mâine, 1 februarie, într-o nouă ședință, pe ordinea de zi existând 38 de puncte care vizează traficul din Pitești. Printre cele 38 de puncte se află și două propuneri care fac referire la schimbări în traficul Craiovei, în zona sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal.

CITEȘTE ȘI: DISPARE UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI? ASTĂZI SE DECIDE!

 Pentru facilitarea accesului la proprietățile situate pe Calea Craiovei, în zona sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal – partea dreaptă, sensul de urcare – se propun următoarele:

  • suplimentarea cu încă un limitator de viteză;
  • montarea de indicatoare de circulație de restricție a tonajului la 3,5 tone pe breteaua respectivă;
  • amplasarea de indicatoare cu semnificația ”Oprirea interzisă” cu adițional de ”ridicare autovehicule” pe banda de accelerare de la ieșirea din sensul giratoriu pe direcția Albota, întrucât se parchează frecvent pe aceasta.

De asemenea, se propune montarea de separatoare de sens pe carosabilul Căii Craiovei, în dreptul stației de carburanți Lukoil, a magazinului Mathaus, precum și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu, întrucât în zonele în cauză nu se respectă marcajul longitudinal cu linie dublă continuă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata