Plâng și pietrele! Trei adolescenți, morți pe loc într-un grav accident! Nimic nu prevestea nenorocirea!

0

Plâng și pietrele! Trei adolescenți, morți pe loc într-un grav accident! Nimic nu prevestea nenorocirea!  Un destin tragic și multă suferință lăsată în urma lor! Trei adolescenți au murit pe loc într-un grav accident de circulație. Din primele informații, se pare că aceștia se întorceau de la un antrenament iar o depășire periculoasă le-a adus sfârșitul. Mașina în care se aflau Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, 19 ani, s-a izbit de un TIR.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! A AMENINȚAT CĂ ÎȘI ARUNCĂ COPILUL DE LA ETAJ! POLIȚIȘTII S-AU LUPTAT ORE ÎN ȘIR SĂ ÎL CONVINGĂ!

Se pare că înainte de accident, cu doar câteva minute tânărul care conducea mașina și-a lăsat iubita acasă, urmând să le ducă și pe amicele lui. Nu au mai apucat, din nefericire. Pompierii sosiți la fața locului s-au luptat minute în șir pentru a-i scoate dintre fiarele mașinii, însă, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, viața lor nu a mai putut fi salvată. Accidentul s-a produs seara trecută pe DN56 A, între localitățile Bucura-Vânju Mare.

„Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă (încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora), după care mașina sa s-a izbit de un TIR și a sfârșit în a se răsturna în afara părții carosabile.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar. La fața locului, s-au deplasat echipaje multiple ale SAJ și ISU. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru a salva viața victimelor.”, a declarat plt. adj. Cristian Predoi, de la ISU Mehedinţi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata