Poliția Rutieră – prăpăd în Argeș! Zeci de permise și certificate de înmatriculare săltate!

0

În numai 24 de ore polițiștii argeșeni de la Rutieră au făcut prăpăd pe drumurile din Argeș organizând filtre și montând RADARE, acțiunea încheindu-se cu sute de sancțiuni. Au fost depistați șoferi băuți, dar în egală măsură și șoferi drogați.   

„În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

CITEȘTE ȘI: COPILĂ DE 15 ANI AGRESATĂ SEXUAL „LA OCAZIE!” CE A PĂȚIT BĂTRÂNUL DE 70 ANI?

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 229 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata