Prefectul Radu Perianu: „Din Evul Mediu. Fără urmă de asfalt, dar cu gropi din metru-n metru.” VIDEO!

0

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a făcut recent o postare publică prin care arată starea deplorabilă în care se află un drum important din comuna Sălătrucu, drum care face legătura între județele Argeș și Vâlcea. Prefectul acuză administrația PSD din ultimii zeci de ani de lipsă totală de implicare.

CITEȘTE ȘI: RÂDE MOȘTEANU DE OALA SPARTĂ! TUPEU MARCA #REZIST! DEMISIA!

De asemenea, prefectul Radu Perianu anunță că premierul Nicolae Ionel Ciucă, a prins la finanțare acest drum, urmând să fie asfaltat.

„Imaginile atașate acestei postări sunt filmate pe un drum județean din Argeș. Din Evul Mediu, aș zice, pentru că așa arată. Fără urmă de asfalt, dar cu gropi din metru-n metru. Acesta este rezultatul administrației PSD din ultimii 33 de ani. Este o porțiune de drum care leagă județul nostru de Vâlcea pe la Sălătrucu. Și, uite-așa, prin gropi și prin noroi, își rup mașinile cei nevoiți să îl tranziteze.

Guvernul condus de premierul liberal, Nicolae Ionel Ciucă, a prins în PNI „Anghel Saligny” acest drum și a decis să schimbe situația astfel încât să nu ne mai lovim de asemenea imagini în 2023.”, este postarea făcută de prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata