Râde Moșteanu de oala spartă! Tupeu marca #REZIST! Demisia!

0

Posibil ca, după doi ani de lâncezeală politico-administrativă, aleșii USR au fost (semi) activați, căci, după o liniște adâncă din care se auzea numai fâșâiala numărării banilor de la indemnizația de parlamentar, au început, ușor, ușurel să mai miște ori muște prin online. Domnul deputat Ionuț Moșteanu, făcătorul de dreptate când vine vorba de alte partide – mai puțin de al lui și chiar mai puțin când vine vorba despre el însuși – este ultra, mega specializat în „datul cu părerea despre alții”.

CITEȘTE ȘI: DIRECTORUL MEDICAL COSTIN ȘTEFAN, DESPRE SITUAȚIA GRIPEI ÎN ARGEȘ: CÂȚI PACIENȚI SUNT INTENAȚI LA SJU PITEȘTI?

Secretar de stat la Transporturi pe bază de pile și relații și CV secret

Uită domnul de deputat că, nici pînă în ziua de astăzi, nu ne-a lămurit ce facultate a terminat și nici când?! Biottera sau Athenaeum!!! Amândouă celebre, greu de decis! Și lui i s-a cerut demisia! I s-a cerut chiar mai mult: să spună dacă a făcut fals în declarații cînd s-a angajat secretar de stat ( a fost acuzat că nu terminase facultatea și s-a angajat fără să fi avut studiile finalizate folosind un cv fals).

Ca să fie echitate și dreptate, eu haștag insist cu întrebarea: ce faculate aveați și ce studii finalizate sau ce diplomă în momentul în care ați fost angajat drept Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor în 2016? Căci, la acest moment în CV-ul dumneavoastră apare un master încheiat abia în 2020, care, din câte îmi amintesc eu nu se afla în cv pe vremea când voiați să vă faceți primar. Apropo….prin Argeș sau pe la Pitești când mai veniți? Pe la cabinetul parlamentar….Vă caută cei ce v-au votat. Măcar de-ar arunca alții cu piatrea.A nu se înțelege că e ok ceea ce a făcut Mitulețu de la AEP.

Iată și postarea deputatului de Argeș Ionuț Moșteanu, postare care ne-a amintit cum a scăldat-o el cu școala timp de câțiva ani până s-a văzut ales deputat.

„Am depus astăzi o solicitare către Biroul Permanent al Camerei Deputaților pentru convocarea Comisiilor Juridice Reunite și demiterea președintelui AEP, Constantin Mitulețu Buică, acuzat de ANI că și-a angajat cumnata în instituție. Nu am nicio speranță că își va demisia, așa că începem procedura parlamentară de demitere. Constantin Mitulețu Buică nu este la primul dosar. Este deja trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Tot el are o decizie oficială de plagiat din partea CNATDCU. Incompatibilitate, corupție și plagiat. E prea mult. Trebuie să plece.”

Așa ceva…Tupeu marca #REZIST!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata