Președinte CJ, implicat într-un grav accident de circulație! Aruncat de TIR în șanț!

0

Președintele Consiliului Județean Caraș Severin a fost implicat, noaptea trecută, într-un grav accident de circulație. Din primele informații, se pare că Romeo Dunca a ajuns cu mașina în șanț după ce a fost lovit de un TIR. Din primele informații, în timp ce circula în coloană, mașina din fața lui a frânat brusc. La fel a făcut și președintele CJ Caraș Severin, care se afla la volanul unei mașini care aparține instituției, reușind să oprească autovehiculul, însă a fost lovit de TIR-ul din spate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI ÎN A DOUA ZI DE CRĂCIUN! INCENDIU VIOLENT!

„Aseară în jurul orei 17, a avut loc un accident de circulație pe DN6 în care au fost implicate 3 autovehicule. Unul dintre cele 3 autovehicule era condus de către Romeo Dunca, președintele CJ Caraș Severin, iar mașina este în proprietatea instituției fiind mașina de serviciu.

În timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reșița, conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 6, la km 470, în afara localității Căvăran, din direcția Caransebeș către Lugoj, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa, condus de Romeo Dunca, lovindu-l în partea din spate și proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Dolj.

Practic vorbim de un accident tip carambol datorat nepăstrării distanței de rulare între autovehicule. Nicio persoană nu a fost rănită, fiind înregistrate avarii la cele trei autovehicule implicate. Cei trei conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cazurile.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata