Primăria Călinești și-a tras cârciumă! Prefectura a lăsat-o fără!

0

Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești, a luat în luna martie a acestui a luat o decizie cel puțin halucinantă. Edilul de la Călinești a decis să își tragă cârciumă în comună! Mai exact, acesta a inițiat o hotărâre de consiliu local (votată în unanimitate de consilierii „de casă”) prin care Primăria Călinești a cumpărat Restaurantul Smiles. Și nu singur, ci la pachet cu mai multe imobile, printre care și o vilă.

CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DURĂ PENTRU FC ARGEȘ! SE TAIE FINANȚAREA!

Primarul Georgescu nu s-a putut bucure, din nefericire, pentru mult timp de „achiziția extrem de utilă” pentru comunitate, asta pentru că Prefectura Argeș a luat o măsură categorică: a atacat în instanță decizia luată în Consiliul Local cerând anularea HCL. Cu un real succes, asta pentru că judecătorii, oameni iscusiți, au înțeles imediat că decizia stupidă luată de primar, măsură care nu aduce niciun plus valoare comunității și au dat câștig de cauză Prefecturii Argeș.

„Admite cererea. Dispune anularea Hotărârii nr. 33/28 03 2022 a Consiliului Local al comunei Călineşti, ca nelegală şi netemeinică. Cu recurs.Pronunţată azi, 28 12 2022, la Tribunalul Argeş, sectia civilă, complet specializat contencios administrativ şi fiscal, prin punerea soluţiei la dispozitia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în decizia judecătorilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata