Primarul Georgescu explică situația grea de la CS Mioveni: „Am sesizat de câțiva ani ca fiecare club să își caute sponsori!”

0

Perioada grea din punct de vedere financiar a cluburilor din Mioveni se datorează lipsei de implicare a conducerilor care nu au reușit să atragă sponsori. Primarul Ion Georgescu a declarat că administrația locală a făcut tot ce s-a putut din punct de vedere legal, dar sumele cerute de sportivi nu pot fi acoperite numai de la bugetul local.

CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DURĂ PENTRU FC ARGEȘ! SE TAIE FINANȚAREA!

„Regret ce se întâmplă cu sportivii din Mioveni. Am spus-o mereu, nu sunt eu patronul clubului, nu putem să finanțăm cât se dorește, îmi pare rău că trece printr-o perioadă grea. Consiliul Local Mioveni nu poate finanța toate sporturile ca toți să ajungă campioni. A luat amploare sportul la Mioveni, am sesizat de câțiva ani ca fiecare club să își caute sponsori. Dacă sunt vinovați, sunt în cadrul clubului, în consiliul de administrație. Nu trebuia să se întâmple. Atribuțiile de avea salariile la zi nu este a primarului” a spus edilul Ion Georgescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata