Revoltă în învățământ! Elev internat în spital după ce a fost bătut crunt de un coleg!

0

Revoltă în învățământ! Elev internat în spital după ce a fost bătut crunt de un coleg! Zeci de părinți și elevi s-au revoltat după ce, un alt caz șocant șocant de agresiune și violență dusă la extreme s-a petrecut recent într-o școală. Concret, un elev de 14 ani a fost bătut crâncen de un coleg, chiar la terminarea orelor de curs.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ANDREEA, COPILA DE 15 ANI CARE A MURIT SUBIT? FAMILIA ÎMPIETRITĂ DE DURERE!

Copilul a fost urmărit de colegul său la terminarea orelor, pe drumul spre casă, și bătut cu sălbăticie. Cu greu a reușit băiatul să ajungă până acasă, iar mama copilului, speriată de rănile pe care le avea fiul său, a sunat imediat la 112. Băiatul a fost transportat de o ambulanță la spital pentru îngrijiri de specialitate. Incidentul șocant s-a petrecut recent în localitatea Corbu, județul Constanța.

Din primele informații, atacatorul ar fi un elev coleg cu victima, care ar fi cunoscut cu probleme în familie. Tatăl său este plecat din țară, iar băiatul stă mai mult cu bunicii. Mama copilului agresat spune că acesta i-a amenințat fiul cu bătaia în repetate rânduri dar și pe alți colegi din clasă.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata