Revoltător! Elev umilit și băgat cu capul în WC-ul școlii! Colegii au filmat totul!

0

Revoltător! Elev umilit și băgat cu capul în WC-ul școlii! Colegii au filmat totul! Un nou caz de agresiune în școli. De data aceasta, într-un liceu unde un elev a fost umilit și băgat cu capul în WC. Mai mult, acesta a fost pus să șteargă pe jos și să se tâtasca pe podeaua din toaletă și de pe holuri. Totul sub amuzamentul altor colegi care au filmat și făcut public întreaga scenă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! OAMENII DIN CĂTEASCA AU CERUT TRANSPORT PUBLIC, IAR PRIMARUL A SĂRIT SĂ-I BATĂ! FLORIN NĂSTASE ESTE CERCETAT PENAL!

„Eu vreau să vomit și tu trebuie să mă ții de cap. Așa mă ții!”, îi spune agresorul copilului pe care îl umilește. Speriat, elevul întreabă de ce l-a bătut iar răspunsul este unul halucinant: „Gata, hai, nu te teme. Noi ne jucăm așa, suntem prieteni buni, eu glumesc cu tine. Ai văzut, și tu mi-ai dat două palme”.

Poliția dar și Inspectoratul Școlar s-au autosesizat și au demarat anchete. Situația revoltătoare s-a petrecut recent la Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău.

„La data de 31 ianuarie a.c, polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care sunt surprinse acte de violență între elevi în cadrul unei unități de învățământ din mun. Bacău. În acest moment, polițiștii efectuează verificări la fața locului în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Totodată, a fost deschid un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea parchetului.”, au transmis reprezentanții IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata