VIDEO! Oamenii din Căteasca au cerut transport public, iar primarul a sărit să-i bată! Florin Năstase este cercetat penal!

0

Consilierii locali liberali au solicitat ca localitatea Căteasca să se alăture Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport, după ce foarte mulți cetățeni au cerut acest lucru în mod public și în repetate rânduri. Primarul Florian Năstase nu a fost de acord cu solicitările legitime ale oamenilor și nici cu propunerile care au venit din partea consilierilor PNL.

CITEȘTE ȘI: SUTE DE LITRI DE DEȘEURI PETROLIERE ÎN RÂUL ARGEȘ! CINE A DEVERSAT?

De aceea, astăzi, în  cadrul ședinței de CL, consilierii liberali au depus un proiect de hotărâre în care au cerut să suplimenteze ordinea de zi cu proiectul privind extinderea transportului public în comuna Căteasca. Primarul și secretarul primăriei au refuzat să îl pună pe agenda ședinței și au vrut să dea bir cu fugiții, la fața locului fiind mai mulți cetățeni interesați de subiect. Cei care au participat la ședința de Consiliu Local au “îndrăznit” să îi ceară socoteală primarului pentru refuzul său absurd de a introduce transport public în localitate.

Din păcate, lipsit de idei și fără argumente, primarul pesedist a lovit o femeie care filma scena și încerca să afle de ce nu stă edilul de vorbă cu oamenii. În momentul incidentului agenții de Poliție prezenți nu au întreprins nicio măsură, față de această agresiune. Ulterior a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continua, a anunțat IPJ. PNL Argeș solicită o anchetă în acest caz, deoarece din filmare se vede clar cum primarul Florian Năstase lovește o persoană.

PNL Argeș dezavuează total astfel de comportamente agresive și huliganice și solicită autorităților statului să pedepsească, în conformitate cu legea, reacția primarului pesedist din Căteasca.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata