S-a decis! Cum vor învăța din toamnă elevii de la Zinca Golescu și Armand Călinescu! Anunțul primarului Gentea!

Au fost găsite soluții pentru elevii celor două colegii, Zinca Golescu și Armand Călinescu, ale căror clădiri istorice se consolidează și se reabilitează pe tronsoane, în perioada următoare. Concret, Colegiul ,,Zinca Golescu” își va reloca elevii pe trei schimburi, în incinta proprie, iar Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu” va beneficia de 16 săli de clasă de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Simonide”.

CITEȘTE ȘI: MEDIC DIN SPITALUL JUDEȚEAN- ACUZAȚII GRAVE ÎMPOTRIVA CONDUCERII! REVOLTĂ PE FACEBOOK!

„Am găsit soluțiile pentru ca elevii celor două colegii: Zinca Golescu și Armand Călinescu, ale căror clădiri istorice se consolidează și se reabilitează pe tronsoane, în perioada următoare, să poată studia cu cel mai mic disconfort!

Colegiul Național ,,Zinca Golescu” își va reloca elevii pe trei schimburi, în incinta proprie, așa cum au dorit părinții și profesorii, iar Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu” va beneficia de sălile de clasă din apropiere, de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Simonide”, pentru 16 grupe de elevi.

Mulțumesc Inspectoratului Școlar Argeș pentru sprijin și constructorului pentru colaborare! Pe părinți și pe elevi îi asigur că voi supraveghea atent și calendarul lucrărilor în șantiere și modul în care procesul de învățământ se desfășoară în condiții civilizate! Orice problemă are soluție, dacă există interes și bună credință!”, a declarat în urmă cu puțin timp edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.