Schimbare în trafic lângă Spitalul Județean! Ce trebuie să eviți!

0

Schimbare majoră în traficul dintr-una din cele mai aglomerate zone din Pitești, respectiv zona Nord, unde șoferii vor trebui să fie foarte atenți și să se încadreze din timp ep banda potrivită de circulație. Șoferii care nu se încadrează corect în zona Kaufland Nord vor fi nevoiți începând de astăzi să meargă ori la Spitalul Județean ori să facă cale întoarsă și să facă giratoriul de la benzinăria Mol.

CITEȘTE ȘI: PROCURORII AU VRUT-O LA ÎNCHISOARE, DAR OLGA FLORĂREASA REZISTĂ! SENTINȚĂ ȘOC LA CURTEA DE APEL PITEȘTI!

Administrația locală a montat în această dimineață mai mulți stâlpișori pentru a despărți benzile doi și trei în instersecția care duce la Spitalul Județean, astfel încât conducătorii auto care se încadrează pe banda trei să fie obligați să facă stângă pe strdăduța care urcă către spital.

Sursa: Info Trafic Necenzurat

Din câte se pare, această decizie a fost luată după ce foarte mulți șoferi nu respectau culoarea roșie a semaforului dedicat benzii trei și merageau înainte și, astfel, exista riscul de accidente. Astfel, șoferii vor trebui să fie mult mai atenți de astăzi când se încadrează pe benzile de circulație, astfel încât să nu facă cale întoarsă pentru o nouă încercare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata