Schumacher a demisionat: „La FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei!”

0

Constantin Schumacher a ales să îl urmeze pe Marius Croitoru și a demisionat de pe banca tehnică a FC Argeș! Tehnicianul a explicat pentru stiripesurse.ro că că a luat această decizie din cauza presiunilor din ultimele etape și, în special, din cauza relațiilor tot mai tensionate cu Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei din Trivale. De asemenea, Schumacher a reiterat faptul că în momentul în care Croitoru a venit la clubul alb-violet, discuția a fost ca el să rămână alături de colegul său atâta timp cât acesta antrenează vulturii din Trivale și că nu va mai accepta rolul de secund.

„Nu pot să fiu secundul lui Radu Dragoș, imi este prieten și nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradre. Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat!  La un club atât de mare ca FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei. Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, a spus Constantin Schumacher.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT ÎN ARGEȘ! TIR DERAIAT! PERICOL DE INCENDIU!

Constantin Schumacher a stat pe banca tehnică a FC Argeș timp de un an și jumătate. Deși, în acte acesta apărea ca antrenor principal, în realitate, în această perioadă, Schumacher a fost secundul lui Andrei Prepeliuță și, apoi, al lui Marius Croitoru. După plecarea tehnicianului, FC Argeș are la dispoziție 30 de zile pentru a-și găsi un nou antrenor cu licență PRO. Până atunci, echipa va fi antrenată de Dragoș Radu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata