Se anunță despărțiri la FC Argeș! Lista jucătorilor!

0

FC Argeș s-ar putea despărți în această vară de șase jucători după ce acestora le va expira contracrele pe data de 30 iunie. Mezza Colli, Antonio Jakolis, Ionuț Șerban, Geani Crețu, Claudiu Moise sau David Croitoru sunt fotbaliștii care activează la clubul din Trivale par a fi pe lista scurtă de plecări, dar, sunt șanse ca acești asă își negocieze rămânerea la FC Argeș.

Iată evoluțiile jucătorilor cărora li se termină contractele:

David Mezza Colli este unul dintre cei mai vechi jucători care au activat sub culorile alb-violete. Acesta a fost adus la echipa din Trivale în luna august 2020, iar de atunci a evoluat în 99 de meciuri și a fost autorul a cinci goluri.

Paraguayanul lui FC Argeș are obiective mărețe în fotbalul românesc: „Play-off și Cupa României”

Antonio Jakolis s-a alăturat FC Argeș în juliu 2022, iar din acel moment a punctat 24 de meciuri în tricoul alb-violet. În schimb, acesta nu are niciun gol marcat pentru piteșteni. De precizat este faptul că Jakolis are opțiunea de a-și prelungi colaborarea cu piteștenii cu încă un an de la expirarea contractului.

antonio jakolis
Antonio Jakolis

Ionuț Șerban este legitimat la FC Argeș din 2018 și a acumulat până în acest moment 161 de meciuri în tricoul alb-violet și este autorul a 17 goluri.

Geani Crețu a fost împrumutat în iulie 2022 de la Dinamo, iar din acel moment a fost folosit de către antrenorii piteștenilor în 17 meciuri. Nici Crețu nu este pe lista cu jucători cu reușite, nemarcând niciun gol în actualul sezon.

Claudiu Moise a intrat pe teren doar de șase ori în cele două perioade în care a activat la FC Argeș, iar din câte se pare conducerea clubului nu ar dori reînoirea contractului.

 

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚIA ÎN PLINĂ STRADĂ DUPĂ CARE S-A SINUCIS! DOI COPII ORFANI!

Ultimul pe listă este și ultimul fotbalist adus la FC Argeș în perioada de mercato de către Marius Croitoru. Este vorba chiar de fiul tehnicianului, David Croitoru, care a evoluat într-un singur meci pentru piteșteni de când a fost adus de la FCU Craiova 1948.

Marius Croitoru își promovează fiul! David, băiatul antrenorului de la FC Argeș, a semnat cu gruparea din Pitești

De asemenea, potrivit declarațiilor făcute de actualul antrenor al echipei, Bogdan Argeș Vintilă, perioada de play-out va coincide și cu o evaluare temeinică a echipei, astfel încât la sfârșitul sezonului competițional să fie reziliate mai multe contracte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata