Tragedie! Și-a înjunghiat soția în plină stradă după care s-a sinucis! Doi copii orfani!

0

Tragedie! Și-a înjunghiat soția în plină stradă după care s-a sinucis! Doi copii orfani! O tragedie fără margini s-a petrecut recent după ce o tânără mămică a avut curajul să spună că nu mai suportă chinurile unei căsnicii eșuate și vrea să divorțeze. Femeia de doar 31 ani, mamă a doi copii, a fost prinsă pe stradă de soț și înjughiată cu cruzime. Nouă lovituri de cuțit a primit și a căzut pe stradă într-o baltă de sânge.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! ÎNCEPE DEMOLAREA STADIONULUI „NICOLAE DOBRIN”! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

Câțiva trecători au sunat disperați la 112 și au cerut ajutorul. Tânăra a scăpat ca prin minune, după intervenţia unui paramedic care era în timpul liber. A fost transportată urgent la spital şi operată. Femeia ceruse în repetate rânduri ordine de protecţie. Însă, tot ea a cerut să fie anulate.

Înjunghiată în gât, torace şi braţe, femeia a reuşeşte să ajungă la o staţie de pompieri din apropiere. Cu ultimele puteri cere ajutor şi apoi se prăbuşeşte la pământ. Imediat, bărbatul şi-a pus capăt zilelor. A fost găsit de apropiaţi spânzurat într-o anexă din spatele blocului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata