Se deschide al doilea McDonald’s în Pitești! Se fac angajări! Află detalii!

0

Se deschide al doilea McDonald’s în Pitești! Se fac angajări! Află detalii! Se lucrează intens la construirea unui nou restaurant  McDonald’s în Pitești, în zona de Nord a orașului, spre bucuria miilor de copii. Concret, restaurantul urmează să fie deschis pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropiere de Dedeman.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! CÂND SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI ÎN PITEȘTI!

În momentul de față scheletul restaurantului a fost ridicat, acesta urmând să fie gata la sfârșitul lunii septembrie, cel mai târziu la începutul lunii octombrie. Reprezentanții companiei anunță că noul restaurant va fi mult mai mare decât cel situat în apropierea Gării din Pitești, având capacitate dublă de preluare și livrare a comenzilor.

În această perioadă, compania se ocupă și de angajări și recrutează personal.

„Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Eşti încă student şi doreşti să acumulezi experienţă profesională? Aplică pentru poziţia de Crew Member și hai să-i cunoști pe toți colegii cărora jobul la McDonald’s li se potrivește! În calitate de Lucrător Comercial, te vei ocupa de activități variate, care includ toate zonele unui restaurant McDonald’s: bucătăria, casa de marcat și sala de mese. Astfel, ai şansa de a-ți dezvolta setul de abilități practice, dar și pe cele de comunicare, în urma interacțiunii cu clienții.”, este anunțul companiei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata