Se deschide Bazinul Olimpic! Care vor fi noile prețuri?

0

Redeschiderea Bazinului Olimpic din Pitești va veni și cu o majorare a tarifelor pentr u intrare sau pentru închirierea culoarelor, potrivit unui proiect adoptat de Consiliul Local în ședința din această lună. Astfel, piteștenii peste 14 ani vor plăti pentru intrarea 30 lei, față de 20 lei cât era prețul precedent, iar abonamentul pentru 12 ședințe a fost majorat de la 200 lei la 300 lei. De asemenea, închirierea culoarelor de către cluburile sportive va costa din acest an 50 lei/oră în Bazinul Costache Negri și 100 lei în Bazinul Olimpic.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! UPIT A SEMNAT CONTRACTUL DE FUZIUNE CU POLITEHNICA BUCUREȘTI! CE MODIFICĂRI ÎI AȘTEAPTĂ PE STUDENȚI?

Potrivit proiectului aprobat, aceste majorări au fost necesare din cauza costurilor reabilitării Bazinului Olimpic, majorarea salariului minim, creșterea prețurilor la gaze, curent electric și alte utilități, dar și majorarea costurilor pentru materialele necesare pentru curățenie sau a serviciilor de pază, medicale și a serviciilor de salvamar.

Vă reamintim că Bazinul Olimpic din Pitești va fi deschis la începutul lunii martie, iar piteștenii vor avea un loc modern și la standarde europene. În această perioadă, administrația locală urmează să facă recepția la lucrările din interior, după ce constructorul a reușit să finalizeze lucrările înainte de termen. Ulterior, potrivit surselor noastre, în luna februarie se va face recepția la instalațiile de apă sau alpte utilități, după acestea au fost schimbate în totalitate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata