Se mărește cercul de suspecți în cazul crimei de pe Aleea Căminelor! Descoperirea polițiștilor!

0

Cercul de suspecți al crimei de pe Aleea Căminelor în care un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit și lăsat zile întregi să putrezească se mărește după ce oamenii legii au început cercetările. Potrivit surselor noastre, în urmă cu câteva zile în casa în care locuia bărbatul de 78 ani împreună cu fiul său, suspectul principal, a avut loc o petrecere unde au participat mai multe persoane. Nu este clar, în momentul de față, dacă odioasa crimă a fost comisă în acea seară, motiv pentru care judiciariștii încearcă să găsească toate persoane care au participat la respectiva petrecere.

Vă reamintim faptul că Un copil de 16 ani este principalul suspect în cazul crimei de pe Aleea Căminelor unde un bătrân a fost găsit fără suflare și în stare de descompunere noaptea trecută. Din primele informații, fosta soție a victimei a mers la casa unde locuia bărbatul pentru a-și căuta fiul care nu răspundea la telefon. După ce a bătut minute în șir la ușă și a văzut că nu îi răspunde nimeni, femeia a avut o presimțire și a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și pompierii pentru a sparge ușa.

CITEȘTE ȘI: 50 MII LITRI DE MOTORINĂ FURATĂ GĂSIȚI ÎN DEPOZITELE UNOR FIRME DIN PITEȘTI! PATRU BĂRBAȚI – SĂLTAȚI DE MASCAȚI!

După ce au intrat în imobil, anchetatorii și militarii au făcut descoperirea șocantă: bărbatul zăcea pe podea fără viață fiind acoperit cu o pătură și mai multe haine. În urma primelor cercetări, judiciariștii au descoperit că acesta avea și mai multe tăieturi pe corp și era în stare de putrefacție, fiind mort de mai multe zile.

Potrivit surselor noastre, în urma primelor probe adunate, principalul suspect din cazul crimei ar fi chiar fiul bărbatului, un adolescent în vârstă de 16 ani. Acesta, se pare, că este cunoscut consumator de droguri, iar în momentul în care a fost găsit de anchetatori într-o parcare aflată la trei kilometri de locuința sa ar fi fost sub influența stupefiantelor. Tânărul se află în aceste momente la audieri, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a pune cap la cap cum s-a petrecut cutremurătoarea crimă.

Sursa foto: rtv.net

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata