Și-a scos „scula” în Centrul Piteștiului! Gesturi obscene în văzul lumii!

0

Și-a scos „scula” în Centrul Piteștiului! Gesturi obscene în văzul lumii! Un bărbat de 54 ani și-a arătat organul sexual mai multor persoane, ziua, în amiaza mare, pe o stradă centrală din Pitești. O minoră, șocată de gestul său obscen și traumatizant l-a reclamat la poliție, acesta fiind reținut.

CITEȘTE ȘI: PUȘI PE TREABĂ! DOI TINERI AU SPART ȘASE CASE LÂNGĂ PITEȘTI! CUM AU FOST DESCOPERIȚI?

„În ziua de 28 martie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Tufeni, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 27 martie a.c., în jurul orei 17:00, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism, în fața unei minore care se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești. La data de 28 martie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata