Șoc! Deputatul USR Ionuț Moșteanu vrea să candideze din partea PNL la Primăria Pitești!

0

Useristul Ionuț Moșteanu a afirmat pe Facebook într-o postare  că „se așteaptă să fie susținut de PNL” în contextul în care va candida, din nou, la fotoliul de primar al municipiului Pitești. Replica useristului a fost dată într-un context în care i se bătea finuț și indirect obrazul de către Răzvan Șerbănoiu, pentru strategia abordată în urmă cu doi ani când a făcut tot ce i-a stat în putință să rupă votanții de dreapta în două.

Consilierul Răzvan Șerbănoiu a demascat strategia lui Moșteanu

„Avem experiența din 2020 când unii nu au acceptat candidat comun, ca să fie siguri că iese primar de la PSD” este comentariul consilierul local liberal Răzvan Șerbănoiu care a reamintit cum au stat de fapt lucrurile la ultimele alegeri. În fapt, doar cine nu a vrut să înțeleagă nu a înțeles că, singura șansă pentru a învinge PSD-ul în Argeș ar fi fost ca PNL și USR să dea un candidat unic. Cel ce s-a opus din răsputeri ideii de candidat unic a fost Ionuț Moșteanu, useristul care, întreaga campanie electorală a criticat, el și ai lui, cu înverșunare chiar, candidatul liberal. Rezultatul: voturile celor de dreapta s-au rupt între USR și PNL, iar candidatul PSD a câștigat alegerile. Imediat după alegeri, după ce și-a îndeplinit rolul de iepure, deputatul Ionuț Moșteanu a dispărut la București (căci bucureștean este cu totul) și despre Pitești nu a mai spus nimic.

CITEȘTE ȘI: RÂDE MOȘTEANU DE OALA SPARTĂ! TUPEU MARCA #REZIST! DEMISIA!

Acum, când liberalii discută la modul serios despre alegerea unui candidat la următoarele alegeri, ca și cum ar fi activat de forțe nevăzute, Moșteanu apare și revendică din nou postura de „candidatul vieții” la Primăria Pitești.

Replica lui Moșteanu, postată chiar pe pagina lui Mihai Coteț, posibil candidat al PNL în 2024, este mai mult decât șocantă și are o doză ridicată de aroganță și este aruncată în spațiul public cu atâta nonșalanță încât, probabil, domnul deputat USR chiar crede că toți piteștenii sunt naivi. Ceea ce nu știe domnul Moșteanu este că până și „reziștii” domniei sale știu cui îi este deputatul userist vasal și cei mai mulți s-au dezis de el.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata