Șocant! Autopsiile celor cinci persoane omorâte cu sânge rece sunt gata! Ce spun medicii legiști!

0

În urmă cu puțin timp, medicii legiști au anunțat terminarea autopsiilor în cazul crimei teribile de la Bascov. Medicii legiști au anunțat că toți cei cinci au fost loviți cu un corp dur în zona capului, toți prezentau același tip de traume la nivelul capului. Mai exact este vorba despre traumatisme cerebrale și traumatisme cervicale prin lovire, ceea ce înseamnă că au fost loviți în zona capului și a gâtului cu obiecte foarte dure.  În urma autopsiilor efectuate, un detaliu important care iese la iveală îl reprezintă faptul că victimele nu au prezentat semne de împotrivire, semn că au fost luate prin surprindere.

CITEȘTE ȘI: DAN MANU, DESPRE CRIMA DE LA BASCOV: „AU FOST GĂSIȚI ÎN CAMERE, E DRAMATIC. A FOLOSIT PIETRE ŞI OBIECTE TĂIOASE”

„S-a produs secționarea mai multor pachete vasculare. Este dificil de spus o ordine cronologică a uciderii membrilor familiei, pentru că iau ca reper, și aceasta este și menirea unui medic legist care trebuie să fie la fața locului, instalarea semnelor precoce de moarte reală. Ori la ora la care am intrat în camere și am examinat cadavrele tuturor celor cinci semnele erau deja instalate, fapt ce denotă că a trecut un timp rezonabil, cel puțin șase ore, privind instalarea acestor semne de moarte reală”, a declarat Dan Manu, șeful SML Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata