Șocant! Bătrână bătută cu bestialitate pe stradă de un polițist! Momente de groază!

0

Șocant! Bătrână bătută cu bestialitate pe stradă de un polițist! Momente de groază! O bătrână a fost bătută cu bestialitate, în plină stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, de un polițist. Din primele informații, se pare că cei doi se cunoșteau. Gestul a fost unul premeditat. Polițistul o filmează be bătrână, iar la ieșirea din piață, după un schimb de replici tăios, o loveşte în piept şi o aruncă într-un perete. Femeia neajutorată rămâne întinsă pe trotuar şi încearcă să se apere. Poliţistul continuă să-i arunce vorbe grele şi ridică palma să o lovească din nou.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! UNDE A FOST GĂSIT COPILUL DISPĂRUT DE 10 ZILE?

„S-a uitat în dreapta, în stânga, eu nu mi-am dat seama ce urmăreşte el de fapt. Şi în clipa aceea a făcut un pas şi m-a lovit. Nu am mai văzut nimic, mi s-a înnegrit în faţa ochilor şi m-am trezit jos. Nu ştiu cum am căzut. Apare o doamnă ce vinde prin piaţă lucruri, mă cunoştea. Şi se uita la el, se uita la mine. Şi el s-a potolit. Cred că voia să mă împingă din spate, dar nu a mai avut curajul.”, a declarant bătrâna.

Potrivit polițiștilor, cei doi se cunoșteau iar disputa ar fi pornit cu mult timp în urmă. Actuala iubită a poliţistului a fost căsătorită cu fiul femeii agresate. Au împreună doi copii, iar, după divorţ, micuţii au ales să rămână la tată. Bătrâna l-ar fi acuzat pe poliţist că i-a stricat căsnicia fiului său.

„S-a depus plângerea penală, după care am făcut o petiţie, o sesizare către conducerea IPJ Arad. Nici la ora actuală, mama nu a fost chemată la sediul IPJ pentru a da declaraţiile în speţă.”, declară și fiul bătrânei de 73 ani.

Cazul a ajuns şi în atenţia Parchetului Arad care a deschis un dosar penal pe numele poliţistului. La începutul lunii mai, la aproape două luni de la agresiune, dosarul ajungea la serviciul de control intern, însă poliţistul agresor a rămas în continuare în funcţie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata