Șocant! Copil de 12 ani înjunghiat în parc de un elev de 14 ani! Motivul halucinant!

0

Șocant! Copil de 12 ani înjunghiat în parc de un elev de 14 ani! Motivul halucinant! Un caz șocant de violență dusă la extreme între copii s-a petrecut ieri când, un elev de 14 ani a înjunghiat cu un briceag un alt elev de 12 ani. Motivul este unul halucinant: s-au certat pe o fată și o datorie de 7 lei.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPIL SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI DE O ȘOFERIȚĂ CU BOLID DE LUX! A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Totul s-a petrecut într-un loc de joacă iar martorii povestesc că, în momentul în care discuţia s-a aprins, unul dintre ei a scos un briceag din ghiozdan şi l-a lovit cu cruzime pe celălalt.

  • „Aici a început discuţia dintre băieţi, aici s-a întâmplat totul. Cel care a înjunghiat avea să îi dea 7 lei băiatului, a venit să îi ceară prietenei mele un şervetel – păi ce ai facut? Pai m-a înjunghiat unul.”, povestește unul dintre martori.
  • „Erau două fete şi doi băieţi, cred că s-au certat din cauza fetelor băiatul respectiv, cel cu cuţitul, ar fi fost gelos.”, povestește un alt martor.

Totul s-ar fi petrecut în doar câteva secunde în parcul din zona Crângaşi din Capitală. Nimeni nu a avut timp să reacţioneze sau să intervină. Chiar dacă victima a ajuns de urgenţă la spital, agresorul a continuat să susţină în faţa poliţiştilor că totul a fost o joacă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata