Șocant! Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o șoferiță cu bolid de lux! A fugit de la locul accidentului!

0

Șocant! Copil spulberat pe trecerea de pietoni de o șoferiță cu bolid de lux! A fugit de la locul accidentului! Un elev a fost spulberat chiar pe trecerea de pietoni de o șoferiță care a fugit de la locul accidentului. Fără să o îngrijoreze accidentul și, mai ales, viața copilului, femeia aflată la volanul unui bolid de lux cu numere de înmatriculare de Bulgaria, a plecat nepăsătoare.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FEMEIE BĂTUTĂ CU PUMNII DE ȘOFERUL UNUI MICROBUZ! VIDEO REVOLTĂTOR!

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă iar în imagini se poate observa foarte clar cum băiatul este lovit chiar pe trecerea de pietoni și trântit la pământ. Pentru că se afla în apropierea școlii, copilul s-a ridicat cu ultimele puteri și a ajuns în clasă unde a povestit totul unui profesor. Cadrele didactice au anunțat imediat polilia care a sosit la fața locului.

În timp ce era căutată de polițiști, femeia s-a dus singură la Poliția Municipiului Suceava, unde a declarat incidentul. Șoferița, care a provocat accidentul după ce a forțat culoarea roșie a semaforului, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata