ȘOCANT! Femeie bătută cu pumnii de șoferul unui microbuz! VIDEO REVOLTĂTOR!

0

ȘOCANT! Femeie bătută cu pumnii de șoferul unui microbuz! Imagini cu un puternic impact emoțional au apărut în spațiul public după ce, șoferul unui microbuz, și-a pierdut cumpătul și a bătut cu bestialitate o bătrână. Șoferul, un bărbat de 56 ani, deranjat că femeia vrea să stea în picioare, se enervează și o înjură pe bătrână. Mai mult, o lovește cu bestialitate cu pumnii în cap.

CITEȘTE ȘI: AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE ÎN CLASA PREGĂTITOARE! CE MODIFICĂRI AU FOST ADUSE? CALENDARUL COMPLET!

Și mai șocant este faptul că niciun călător nu intervine în apărarea bătrânei ci privesc scenele șocante, ba mai mult filmează. După ce materialul video a fost făcut publlic, poliţiştii l-au identificat pe șofer, un bărbat de 56 ani din Onești. În momentul de față, anchetatorii încearcă s-o găsească şi pe victimă, deoarece, până acum, nu a fost depusă nicio plângere.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere.”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata