ȘOCANT! Copil de 15 ani, bătut cu bestialitate de șase colegi de clasă!

0

ȘOCANT! Copil de 15 ani, bătut cu bestialitate de șase colegi de clasă! Violenţa între elevi este un fenomen tot mai des întâlnit în școli în ultima perioadă, motiv pentru care cadrele didactice, ajutate de autorități fac eforturi considerabile pentru stoparea acestui fenomen. Săptămâna aceasta un alt caz de violență s-a petrecut, un copil de 15 ani fiind bătut cu bestialitate de alți șase colegi de clasă, sub privirile și amuzamentul celorlalți.

CITEȘTE ȘI: CÂT DE SIGUR ESTE PITEȘTIUL ÎN CAZUL UNUI CUTREMUR! ÎN CE CATEGORIE DE RISC SE SITUEAZĂ? HARTA COMPLETĂ!

Scenele au fost filmate tot de un coleg de clasă, care stătea pe margine și își încuraja prietenii să îl bată pe elevul de 15 ani. În imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate observa foarte clar cum cei şase tineri îl lovesc pe băiat până îl doboară la pământ, iar mai apoi îl lovesc violent.

Tatăl băiatului a văzut imaginile şi s-a dus cu ele la Poliţie, dar şi la conducerea şcolii. Întrucât incidentul nu s-a petrecut în timpul orelor de curs şi nici în perimetrul şcolii, reprezentanţii instituţiei nu pot lua nici un fel de măsuri. Oamenii legii i-au identificat pe tinerii implicaţi în altercaţie şi vor efectua cercetări pentru a se lua măsurile legale ce se impun. Incidentul șocant s-a petrecut recent în localitatea Mogoşeşti din judeţul Iaşi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata