Șocant! Copil sechestrat, abuzat și violat de propria mamă!

0

Un tânăr de 25 ani a fost torturat, drogat, abuzat sexual și ținut captiv de propria mamă timp de opt ani. Acesta a fost dat dispărut în anul 2015, dar, realitate tânărul s-ar fi întors acasă după doar două zile.  Rudy Farias, tânărul de 25 de ani din Texas, care a fost găsit săptămâna trecută după 8 ani de căutări, a făcut primele declaraţii, de pe patul de spital. La momentul dispariției lui Farias, mama lui a spus poliţiei că suferea de depresie și PTSD de când fratele său a murit într-un accident de motocicletă în 2011. Tatăl lui Rudy, ofițer de poliție, s-a sinucis în 2014.

CITEȘTE ȘI: SCĂRILE GROAZEI DE LÂNGĂ PEDIATRIA PITEȘTI! CONCUREAZĂ CU RUINELE DE LA CETATEA POIENARI!

„Pe baza a ceea ce mi-a spus acel băiat, nu văd de ce nu este încătușată mama lui în acest moment. A fost împietrit, dar în momentul în care a rămas singur, s-a calmat. Cred că a drogat la maxim pe acest copil. El a spus că nu-i plăcea să intre în pat cu ea, că a încercat să se strecoare afară din pat, dar ea i-a spus că trebuie să fie soțul ei”, a susținut activistul Quanell.

Farias a fost găsit pe 29 iunie după ce o persoană a sunat la poliție pentru a raporta că un bărbat care nu răspundea s-a prăbușit în fața unei biserici. Ofițerii au spus că au reușit să-l identifice pe Rudy după colierul pe care îl purta, care aparținea răposatului său frate, și au sunat-o pe mama lui pentru a-i spune că și-au găsit fiul după opt ani lungi. Mama lui a susținut că avea sânge în păr și că a fost în mod clar abuzat și bătut.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata