Șocant! Copilă de 12 ani vândută și obligată să se prostitueze de părinți pentru zeci de mii de euro!

0

Șocant! Copilă de 12 ani vândută și obligată să se prostitueze de părinți pentru zeci de mii de euro! O fetiță de numai 12 ani a trait luni la rând clipe de coșmar după ce chiar părinții, cei care ttrebuia să o ocrotească și să o sprijine, au vândut-o pentru întreținerea de raporturi sexuale în schimbul unor sume mari de bani. Concret, în perioada ianuarie-februarie, bărbatul și-ar fi obligat fiica să întrețină raporturi sexuale cu un pensionar, în schimbul sumei de 89 mii euro. Părinții împreună cu copilul erau plecați din România la Paris, acolo unde s-au petrecut ororile, mama și bătrânul, de origine franceză fiind deja arestați acolo. Copila şi tatăl au fost găsiţi în cele din urmă în România, iar bărbatul a fost și el arestat.

CITEȘTE ȘI: PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ! SUNT VIZAȚI LĂUTARII!

„În 3 martie, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul IGPR a fost informat de către Biroul Ataşatului de Afaceri Interne al MAI din Paris despre faptul că o fată de 12 ani, de cetăţenie română, a fost victima unei infracţiuni de natură sexuală, în Paris, Franţa, la data de 19 februarie, în exploatarea minorei fiind implicaţi chiar părinţii acesteia.

Din investigaţiile Poliţiei Franceze a reieşit că părinţii minorei ar fi primit sume mari de bani de la un cetăţean francez, în schimbul exploatării sexuale a copilului. Mama minorei şi cetăţeanul francez au fost arestaţi preventiv de Poliţia Franceză, fiind acuzaţi de trafic de fiinţe umane şi agresiune sexuală asupra unui minor. Tatăl minorei a părăsit Franţa împreună cu cei doi copii ai săi, printre care şi victima.”, a anunțat Poliția Română.

Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională a facilitat schimbul de informaţii dintre Poliţia Franceză şi Poliţia Română.

„Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi a făcut investigaţii, cu operativitate, în vederea localizării minorei şi a tatălui acesteia, stabilindu-se că aceştia se află în România. În 6 martie, autorităţile franceze au introdus în Sistemul de Informaţii Schengen o semnalare pe numele persoanei bănuite, cetăţean român, tatăl copilei, solicitându-se arestarea acestuia, în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare.

Bărbatul este bănuit că, în perioada ianuarie-februarie, ar fi aplicat rele tratamente fiicei sale minore, în scopul exploatării sexuale a acesteia de către un cetăţean francez, în schimbul a 89.000 de euro. În 8 martie, în urma investigaţiilor, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi au identificat-o pe fată şi pe tatăl acesteia. Fata a fost preluată sub protecţie de D.G.A.S.P.C. Călăraşi, iar tatăl ei a fost reţinut şi prezentat organului judiciar competent, în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare, emis de către autorităţile franceze. Procedura de executare a mandatului european de arestare este în curs de desfăşurare.”, mai precizează sursa citată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata