Șocant! De ce a ucis criminalul? „Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta!”

0

„Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta” crede un vecin al criminalului din Bascov că ar fi motivul pentru care bărbatul și-a ucis cu sânge rece familia. Acesta a declarat pentru Antena3.ro că ucigașul nu era un om violent, muncea și avea grijă de nepoata sa, iar în niciun moment nimeni nu s-a gândit că ar putea face așa ceva.

„N-am auzit nimic decât câinii, erau alai acolo când el era plecat. În final ne-am dus cu domnii polițişti prin curte pe la dânsul. Se ascundea pe un dâmb, aici, în salcâmi. Zice că avea un sac cu haine de schimb, mâncare cu el… Avea un cuţit şi s-a opus când au pus mascaşii mâna pe el, dar l-au imobilizat imediat. Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta” a spus bărbatul.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! AUTOPSIILE CELOR CINCI PERSOANE OMORÂTE CU SÂNGE RECE SUNT GATA! CE SPUN MEDICII LEGIȘTI!

Ipoteza procurorilor: motivul crimei ar fi fost că bărbatul nu se simțea suficient de apreciat în familie

Bărbatul a povestit în detaliu la audieri cum a procedat cu fiecare victimă în parte. Anchetatorii sunt de părere că premeditarea este evidentă. Potrivit unor surse judiciare, motivul crimei ar fi fost că bărbatul nu se simțea suficient de apreciat în familie.

Bărbatul și-a ucis nepoata în vârstă de cinci ani și pe mama ei, asistentă la Spitalul Militar din Pitești, în vârstă de 49 de ani. De asemenea, acesta și-a ucis și fratele, taximetrist, în vârstă de 50 de ani, dar și părinții în vârstă de 73, respectiv 79 de ani.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata