Șocant! O fată de 17 ani dezbrăcată, pipăită și agresată sexual de asistentul de pe ambulanță! Cum se apără bărbatul?

0

O fată de 17 ani a trecut prinntr-o situație greu de imaginat, fiind dezbrăcată, pipăită și abuzată sexual chiar de asistentul de pe ambulanța pe care o chemase pentru ajutor. Totul a început după ce copila s-a simțit rău, acuzând dureri în tot corpul. Și, pentru că nu i-au cedat cu medicamente, părinții au sunat la ambulanță.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: MII DE LITRI DE COMBUSTIBILI FURAȚI DE LA O FIRMĂ! PREJUDICIU URIAȘ!

Sosită la locuința tinerei, la țară, au început evaluările. Fata a fost dusă în ambulanță, dezbrăcată, pipăită și nevoită să răspundă la întrebări de natură sexuală, care nu aveau nimic deaface cu simptomele indicate de aceasta.

Asistentul, un bărbat de peste 50 de ani, sub pretextul că o evaluează, începe să o agreseze sexual, copila văzându-se nevoită să răspundă la întrebări de genul: dacă o doare când face sex, cum face sex, dacă îi place ca penisul să se miște mai tare sau mai încet în vagin când întreține relații sexuale. Într-un târziu, după ce își satisface plăcerile cu un copil nevinovat, asistentul o dă jos din ambulanță, spunând că nu are nimic. Pe fișa de intervenție, diagnosticul pus este de „infecție urinară”.

După ce a scăpat de chinuri, fata a mers în casă unde le-a povestit totul părinților. Împreună au anunțat poliția și au depus o plângere împotriva bărbatului care se scuză, susținând că nu a făcut altceva, decât să o evalueze. Se pare că, înregistrările pe care copila a reușit să le facă la un moment dat, îl contrazic pe angajatul ambulanței. Poliția a deschis dosar penal pe numele asistentului și efectuează cercetări. Minora agresată locuiește într-o comună de lângă Zimnicea, județul Teleorman.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata