ȘOCANT! Pitești: A urmărit-o și a vrut să o violeze în toaleta unui parc! 

0

ȘOCANT! Pitești: A urmărit-o și a vrut să o violeze în toaleta unui parc! În ziua de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! UPIT A SEMNAT CONTRACTUL DE FUZIUNE CU POLITEHNICA BUCUREȘTI! CE MODIFICĂRI ÎI AȘTEAPTĂ PE STUDENȚI?

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 octombrie a.c., un bărbat de 49 de ani, din Pitești, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin folosirea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 06 octombrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.

Reamintim faptul că, după administrarea probatoriului, bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, bărbatul aflându-se, în prezent, sub măsura arestului preventiv.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata