Șocant! Profesor de sport arestat! A pipăit și agresat sexual mai multe eleve, chiar în timpul orelor!

0

Șocant! Profesor de sport arestat! A pipăit și agresat sexual mai multe eleve, chiar în timpul orelor! Un profesor de sport a fost condamnat la ani grei de închisoare după ce a pipăit și abuzat sexual mai multe eleve, chiar și în timpul orelor de curs. Copilele, șocate, au povestit că acesta le făcea tot timpul propuneri indecente.

CITEȘTE ȘI: POLIȚIST CONDAMNAT LA TREI ANI DE PUȘCĂRIE! ZECI DE EXPERTIZE FALSIFICATE!

Profesorul mai fusese condamnat de două ori în trect, pentru purtare abuzivă și violență, acesta nefiind la prima abatere. În acest caz de corupere de minori, bărbatul a fost reclamat de mai multe eleve în 2018, perioadă în care copilele, împreună cu părinții, au depus plângeri la poliție și conducerea unității de învățământ.

După cercetări, un an mai târziu, bărbatul a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor, iar ieri și-a aflat și pedeapsa. În toamna anului trecut, profesorul a mai fost condamnat la cinci luni de închisoare, cu amânare, pentru purtare abuzivă, după ce ar fi jignit mai mulți elevi. De asemenea, în 2012 a primit alte patru luni de închisoare cu suspendare, tot pentru purtare abuzivă, după ce a bătut patru elevi cu o coadă de mătură. Bărbatul este profesorul de sport  la Școala „Vasile Goldiş” din Alba Iulia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata