Șocant! Și-a sechestrat soția și cei doi copii! Fără școală, medicamente, doar cu Biblia!

0

Șocant! Și-a sechestrat soția și cei doi copii! Fără școală medicamente, doar cu Biblia! O mama și cei doi copii au trait clipe de coșmar luni la rând după ce șoțul acesteia i-a privat de libertate. Tatăl copiilor, un tânăr de 34 ani, a ales să își țină copiii și soția închiși în casă, în loc să se preocupe de bunăstarea și educația lor. Concret, luni la rând mama și cei doi copii au fost sechestrați la propriu, fără a avea acces la școală, educație, viață socială sau medicamente.

CITEȘTE ȘI: AVERTISMENT ÎNGRIJORĂTOR AL EXPERȚILOR: „UN NOU CUTREMUR PUTERNIC VA AVEA LOC! SĂ NE PREGĂTIM PE CÂT SE POATE DE REPEDE ACUM!”

Bărbatul le-a impus un regim strict, bazat pe învățături biblice, și-a retras copilul de nouă ani de la școală și i-a ținut izolați, pe toți, într-o camera a apartamentului, în paturi improvizate din hârtie.

Și-a retras copilul de șa școală și și-a izolat familia

În luna februarie, o percheziție la domiciliul familiei a dus la descoperirea acestei situații neobișnuite, iar acum bărbatul este anchetat iar mama și cei doi copii plasați într-un centru maternal.

În fața anchetatorilor femeia a precizat că l-a cunoscut pe bărbat în urmă cu 11 ani, însă el și-a schimbat radical comportamentul în urmă cu cinci ani când, bărbatul a devenit membru al unui cult religios. În cadrul audierii sale, bărbatul de 34 de ani a susținut că modul lor de trai este unul normal, bazat pe principii biblice și familiale tradiționale. De asemenea, acesta a precizat că după ce a fost internat în spital în 2011, cu hepatită, a decis să renunțe la tratament și medicamente, considerând că totul este în mâna lui Dumnezeu și doar El îl poate ajuta să se vindece. Întrebat de anchetatori de ce și-a retras copilul de la școală, bărbatul a precizat că a decis să îl retragă, din cauza principiilor biblice care nu sunt respectate de sistemul de învățământ. Bărbatul de 34 ani este din Hațeg și locuia împreună cu soția și cei doi copii într-un apartament cu două camera din același oraș.

Condiții inumane de trai

„Cei patru locuiesc într-o singură cameră a apartamentului cu două camere, în care se află două paturi și o canapea, paturile fiind improvizate cu cartoane. Soțul său spunea că le pune în scopul de a nu îi ajunge curentul, iar pe timp rece, camera o încălzeau cu un radiator electric, celălalt dormitor fiind folosit ca depozit pentru alimente. Pe toate geamurile apartamentului există lipit un autocolant mat care împiedică vederea în exterior.

Apartamentul nu are apă caldă, iar când făceau baie, încălzeau apă pe aragaz. De cinci ani, suspecta precizează faptul că trăiesc în condiții de trai grele, dar ea se află în imposibilitatea de a-și exprima voința prin aceea că soțul său îi spune că femeia trebuie să fie supusă.”, au precizat anchetatorii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata