Șocant! Un deputat și-a călcat în picioare soția în fața copilului! A intervenit Poliția!

0

Scene de o violență extrenă au avut loc, noaptea trecută, chiar în locuința unui deputat roman care, supărat nevoie mare, și-a călcat în picioare soția. Din nefericire, la bătăile cumplite și corecția primită de femeie a participat și copilul celor doi, o fetiță de doar nouă ani.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! RESTAURANTE MCDONALDS ȘI KFC, ÎNCHISE DE PROTECȚIA CONSUMATORILOR! NEREGULI GRAVE!

Totul s-a petrecut în jurul orei două noaptea, iar soția deputatului, disperată și nemaisuportând torturile la care era supusă în fața copilului, a apelat la ajutorul polițiștilor care au emis un ordin de protective. Este vorba despre deputatul AUR, Dumitru Focșa.

„Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital.

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor.”, anunță reprezentanții IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata