Tânărul înecat nu a avut nicio șansă! Raport medical șocant!

Tânărul de 26 ani care și-a pierdut viața în cursul zilei de sâmbătă suferea de probleme cardiace, potrivit medicilor legiști de la SML Argeș. După ce a fost făcută autopsia, specialiștii au stabilit că decesul a survenit după ce bărbatul a sărit în apă după ce a stat o perioadă la plajă, iar la contactul cu apa a intrat în stop cardiorepsirator.

Potrivit specialiștilor, incidența celor care decedează în acest mod (stop cardiorespirator în apă) este tot mai mare în rândul tinerilor sau chiar adolescenților în ultimii ani.

Citește și: UZINA DACIA-FORȚATĂ SĂ OPREASCĂ PRODUCȚIA! AFLĂ DIN CE MOTIVE!

Vă reamintim că sâmbătă, tânărul a fost văzut de mai multe persoane care își petreceau ziua de weekend la Baza de Agrement din Trivale și au sunat autoritățile. Până la sosirea echipajului SMURD, salvamarul a reușit să îl scoată din apă și a început manevrele de resuscitare, iar medicii ajunși la fața locului l-au preluat pe tânăr și au continuat resuscitarea. Din nefericire, după zeci de minute de eforturi au fost nevoiți să declare decesul.

Citește și: FEMEIE UCISĂ CU 27 DE LOVITURI DE CUȚIT DUPĂ CE AU FOST LA BISERICĂ! DETALII ȘOCANTE!

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii care au decis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, fiind vorba de o moarte suspectă, și continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care tânărul și-a pierdut viața.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

2 Comentarii
  1. […] Citește și: TÂNĂRUL ÎNECAT NU A AVUT NICIO ȘANSĂ! RAPORT MEDICAL ȘOCANT! […]

  2. […] Citește și: ACUM! ACCIDENT GRAV! BICICLIST LUAT PE CAPOTĂ ÎN PITEȘTI! […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.