Tragedie! Ambulanță spulberată de o șoferiță vitezomană! Doi copii și trei adulți-în stare gravă la spital!

0

Un grav accident de circulație s-a petrecut ieri după-amiază după ce o șoferiță de 45 ani a intrat în depășire, s-a izbit violent de un TIR și a fost proiectată pe contrasens unde s-a oprit într-o ambulanță care transporta un pacient. În urma accidentului cinci persoane, printre care și doi copii, au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: UN CONOSCUT ACTOR-MOARTE FULGERĂTOARE! DOLIU IMENS!

Din primele informaţii, o şoferiţă care a încercat o depăşire pe drumul european E85 ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un camion şi apoi a ricoşat în ambulanţa care venea din sens opus. Asistenta de pe ambulanță a suferit răni grave și a fost transporată către un spital din București. Bolnavul din ambulanță a scăpat fără să fie rănit. Accidentul a avut loc în dreptul localităţii buzoiene Spătaru. În urma accidentului a existat şi riscul unei explozii.

„Rezervorul camionului s-a spart şi au fost scurgeri de lichide combustibile pe carosabil.  Pompierii au spălat însă carosabilul, după ce au oprit circulaţia în zonă. În urma accidentului au rezultat cinci victime, patru dintre ele fiind din automobil, respectiv şoferiţa, un pasager de 49 de ani şi doi copii.”, precizează ISU Buzău.

„Două fetiţe în vârstă de 11, respectiv 16 ani care au suferit traumatisme la nivelul membrelor superioare si inferioare. Cel mai serios a fost afectată a fost, însă, asistena de pe ambulanţă, o femeie de 38 de ani. Aceasta a fost dusă la un spital din Bucureşti cu răni grave la nivelul capului.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean Buzău.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata