Un conoscut actor-moarte fulgerătoare! Doliu imens!

0

Celebrul actor de teatru și film și profesor universitar, Doru Ana, a încetat din viață, seara trecută, la vârsta de 68 de ani. Anunțul a fost făcut de Casa de Producție TVR. „Drum lin în lumină, Doru Ana (28 februarie 1954 – 11 octombrie 2022)”, au postat pe Facebook reprezentanții Casei de Producție.

CITEȘTE ȘI: DUCELE DE ALBOTA RUPE TĂCEREA ÎN SCANDALUL BĂLĂȘOIU: „UNII AU BUNUL SIMȚ, NU CÂNTĂ LA FLAUT ȘI NICI NU ÎȘI ARATĂ..DOSUL”

Cei care l-au iubit, apropiații și familia au fost devastați de veste iar reacțiile au apărut imediat: „Ieri 10.10.2022 a plecat în lumea celor fără suferință și unde nu va mai fi singur, bunul meu prieten și nu numai, actorul DORU ANA – teatrul Bulandra.

Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, bucură-i pe cei de SUS, iar noi cei care am rămas aici cu sufletele făcute praf știind prin ce ai trecut și câtă durere ai dus, nu te vom uita niciodată. Cuvintele pentru ceea ce simt EU sunt inutile, sunt foarte tristă sși mi-e greu să cred că nu mai ești, pentru că ai plecat așa de repede, însă știind cât ai suferit mă împac cu gândul, dacă pot spune așa ceva, că ți-o fi mai bine acolo sus și nu o să te mai doară nimic. Drum lin în lumea celor drepți și buni, să ne spui în care stea te-ai stabilit să te privim!”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata