Tragedie! S-a aruncat de la etajul patru al Spitalului! De ce a recurs la un asemenea gest?

0

Tragedie! S-a aruncat de la etajul patru al Spitalului! De ce a recurs la un asemenea gest? Un bărbat în vârstă de 70 de ani a ales să își încheie socotelile cu viața într-un mod tragic, aruncându-se de la etajul patru al spitalului. Din primele informații, se pare că bărbatul era internat în spital, diagnosticul fiind unul crunt: cancer pulmonar. Se pare că acesta este și motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ! MAMĂ ȘI FIICĂ GĂSITE MOARTE ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! CRIMĂ SAU SINUCIDERE?

Colegul de salon a anunțat imediat cadrele medicale care au intervenit imediat, însă, din nefericire, barbatul a decedat. Tragedia s-a petrecut ieri la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași.

„Bărbatul a fost internat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ce a fost redirecţionat de la serviciul de urgenţe al Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi din cauza unei sângerări puternice suferite la nivelul căilor aeriene superioare. Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal, cu multiple metastaze şi traheostomă paliativă.

Deşi pe fondul problemelor de sănătate pacientul comunica cu foarte multă dificultate, el a fost preluat de echipa de gardă care a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic. Din păcate, din considerente personale care nu au fost comunicate echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem.”, a explicat dr. Radu Crişan Dabija, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata