Tragedie! Și-a găsit mama moartă în propria locuință! Femeia-împușcată de soț!

0

Tragedie! Și-a găsit mama moartă în propria locuință! Femeia-împușcată de soț!

Tragedie! O femeie de 50 de ani a avut parte de un sfârşit tragic în propria locuință după ce ar fi fost împuşcată din greşeală de soţul său. Aceasta a fost găsită chiar de fiica ei într-o baltă de sânge.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: TÂNĂR LOVIT DE TREN ÎN ZONA CNCD! ACCIDENT GRAV!

Din primele informații, se pare că cei doi soţi, ambii în vârstă de 50 de ani se aflau în locuinţă. La un moment dat, bărbatul, în timp ce mânuia arma, ar fi declanşat-o din greșțeală, împuşcând-o pe femeie care a fost lovită în mijlocul gâtului, prăbuşindu-se pe covor, fără suflare. Tragedia s-a petrecut seara trecută într-o locuință din Hilișeu-Horia, județul Botoșani

„În această seară, în jurul orei 20:00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie de 50 de ani, din comuna Hilişeu-Horia a fost găsită în stare de inconştienţă în locuinţă. Aceasta prezenta o plagă împuşcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale.

În camera în care se afla victima a fost identificată o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv. Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă ţară. Aceasta a fost introdusă în România de o cunoştinţă a familiei victimei, care a împrumutat-o familiei victimei pentru a fi utilizată în alungarea animalelor sălbatice din apropierea gospodăriei.

Arma face parte din categoria celor supuse autorizării, însă nici proprietarul acesteia sau membrii familiei victimei nu erau autorizaţi în acest sens. A fost constituită echipă operativă şi sunt desfăşurate cercetări sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi contraband.”, transmite IPJ Botoşani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata