Tragedie! Tânără avocată și fetița ei – decapitate pe A1! Accident înfiorător!

0

O avocată de 25 ani și fiica ei de numai doi anișori zac sub pământ, viața fiindu-le brusc curmate de un șofer de TIR inconștient care a provocat grav accident pe care l-a provocat pe Autostrada Pitești – București. Ani grei își va petrece în spatele gratiilor conducătorul autotrenului deoarece Magistrații de la Tribunalul Argeș s-au pronunțat, în primă instanță, și au decis să îl condamne pe bărbat la 16 ani de închisoare și plata a 100.000 euro daune morale. Reamintim că accidentul a fost de-a dreptul șocant, micuța de doi ani fiind decapitată.

A fugit de un control și a curmat două vieți

Șoferul TIR-ului a vrut să evite un control al ISCTR din cauză că avea „magnetul” pus pentru a păcăli timpii de circulație, a întors mastodontul și a circulat sute de metri pe contrasens. La un moment dat, a virat stânga fără să se asigure și a lovit din plin autoturismul în care se aflau tânăra avocată, fetița ei de numai doi ani și sol acesteia. Impactul a fost atât de puternic, încât micuța, aflată pe bancheta din spate a fost decapitată, iar femeia a murit pe loc. Soțul său a scăpat cu leziuni ușoare și a fost preluat de echipajele medicale care i-au acordat primele îngrijri medicale și a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: CRIMINALUL DE LA BASCOV A IEȘIT DIN ÎNCHISOARE! AFLĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT CU MONSTRUL!

 „În rechizitoriu s-a reţinut, în esenţă, sub aspectul situaţiei de fapt, că inculpatul, şofer profesionist de TIR de aproximativ 20 de ani, în data de 18.08.2020, în jurul orei 00.58, în timp ce efectua un transport de marfă la volanul ansamblului rutier format din autoutilitara ce tracta semiremorca marca SCHMITZ, la intrarea în Pitești, pentru a evita un control al reprezentanţilor I.S.C.T.R., a virat brusc la stânga pe podul care traversează Autostrada A1, a încălcat marcajul rutier continuu și a pătruns pe contrasens, rulând apoi câteva sute de metri pe breteaua de acces din A1 către Cătanele, după care a pătruns pe contrasens pe A1, s-a deplasat aproximativ 100 de m în direcţia Bucureşti-Rm. Vâlcea și, după care a virat stânga către breteaua de ieșire de pe autostradă (Pitești Sud-Craiova) a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW, condus de persoana vătămată care se deplasa regulamentar, provocând decesul victimelor, faptă ce întruneşte elementele de tipicitate ale infracţiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin. 1 c.pen.- art. 189 alin. 1 lit. f c.pen.” se arată în motivarea judecătorilor.

După doi ani și ceva de la producerea accidentului îngrozitor, magistrații de la Tribunalul Argeș l-au condamnat la 16 ani închisoare. De asemenea, acesta trebuie să plătească soțului tinerei avocate 100.000 euro daune morale. În schimb, decizia nu este definitivă, puând fi atacată cu apel.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata