Uimitor! FC Argeș nu a avut ca obiectiv să rămână în Liga I! Cine a dezvăluit?

0

Structura sportivă Asociația Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș este numele oficial și denumirea juridică a ceea ce noi, argeșeni, cunoaștem drept FC Argeș, vulturii din Trivale, echipa lui Dobrin și mândria noastră în domeniul fotbalistic. Dar nu despre teorie scriem astăzi, ci despre faptul că FC Argeș nu doar că a ratat play-off-ul, dar are șanse mari de a ne aduce lacrimi pe obraji părăsind Liga I. Doar câteva etape și vom vedea dacă, la anul, ne vom susține echipa tot în liga superioară. Pentru aceasta ar trebui, potrivit consilierului local liberal Sorin Apostoliceanu, să ne propunem obiective ridicate.

CITEȘTE ȘI: SE ANUNȚĂ DESPĂRȚIRI LA FC ARGEȘ! LISTA JUCĂTORILOR!

O informație dezvăluită în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local de către acesta a scos la iveală câteva neglijențe din contractul semnat de conducerea clubului cu finanțatorii principali. Mai exact, potrivit informațiilor dezvăluite în contractul, la capitoul obiective, seniorii de la FC Argeș (echipa mare) au avut de îndeplinit doar „Participarea în Liga I de fotbal a României”. Obiective asemănătoare au avut și structurile de juniori, respetiv U19 – Participare campionat național, U17 – Participare campionat național, U16 – Participare Liga Elitelor, U15 – Participare Liga Elitelor, U17 – feminin – Participare Liga 3 și U15 feminin – Participare campionat național.

„Am primit de la partea executivă după cinci luni de când am cerut, contractul între primărie și Campionii FC Argeș, iar acolo, la obiectivele echipei noastre de fotbal, nu era nici măcar să rămână în Liga I. Era pur și simplu să nu fie dată afară în timpul campionatului. Cred că pentru banii aceștia ar putea fi pus un mic obiectiv: măcar să rămânem în Liga I” a declarat Sorin Apostoliceanu.

Acesta a atras atenția celor care vor face parte pe viitor din comisie să fie mai atenți la clauzele contractuale și a subliniat că precizarea sa nu are legătură cu performanțele FC Argeș, ci cu ceea ce se dorește să se facă mai bine pe viitor.

„Nu are nicio legătură cu FC Argeș sau poziția în care se află acum, dar așa ar trebui în proiectul respectiv, să se pună un minim obiectiv, nu doar participarea în Liga I. S-au dat niște bani doar să participe! Adică, dacă îi exclude în timpul campionatului, cum s-a întâmplat atunci cu Penescu, dau banii înapoi. Dacă nu, papă banii și nu se întâmplă absolut nimic. Au mai fost câteva probleme în acel contract și am vorbit la primărie și sper să se rezolve” a adăugat Apostoliceanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata