ULTIMA ORĂ! DIRECTOAREA DE LA ȘCOALA GROAZEI DIN COSTEȘTI ȘI-A DAT DEMISIA!

0

Daniela Irimia, directoarea Școlii Gimnaziale Nr.1 din Costești și-a dat demisia, în cursul zilei de astăzi, după imaginile revoltătoare apărute în spatial public în care un elev este batjocorit și bătut de două colege, chiar în fața unității de învățământ. La doar două zile distanță, un alt incident șocant a avut loc, în aceeași școală. De această dată, o fată nu este lăsată să intre în școală și este lovită, înjurată, și amenințată de un de un coleg.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. ȘCOALA GROAZEI DIN COSTEȘTI. COPIL UMILIT ȘI BĂTUT ÎN REPETATE RÂNDURI DE MAI MULTE ELEVE!

În imaginile postate în mediul online, se poate vedea cum un băiat nu o lasă pe elevă să intre în școală, iar când aceasta încercă să deschidă ușa, este lovită peste față de către elevul-bătăuș. Ulterior, fata reușește să deschidă ușa și este lovită puternic peste cap de către agresor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. FETIȚĂ UMILITĂ ȘI BĂTUTĂ DE UN COLEG! „AI BELIT P**A CU MINE! AI ÎNȚELES?”

În tot acest timp, băiatul îi adresează injurii precum: „ai belit p**a cu mine! Ai înțeles?” sau „dă-i drumul mai repede, în rasa mă-tii!”. În jurul celor doi sunt mai mulți copii care, în loc să intervină pentru a-l potoli pe agresor, se amuză copios pe baza celor întâmplate.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata