Veste tragică! Fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș a murit la doar 37 ani!

0

Veste tragică! Fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș a murit la doar 37 ani!

Veste tragică în Poliție după ce Mădălin Zamfir, fost purtător de cuvânt al IPJ Argeș, șeful Centrului Operațional Pitești, a murit. Din nefericire, inima lui a încetat să mai bată la doar 37 de ani.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! BĂRBAT GĂSIT ÎN CASĂ CU UN CADAVRU LÂNGĂ EL! DESCOPERIRE MACABRĂ!

Reamintim faptul că, acesta se afla internat în stare critică, într-un spital din Brașov, în urma unui accident în gospodărie. Apropiații povestesc că Mădălin a mers în Sătic, Rucăr să își ajute un prieten care își amenaja o locuință. Prietenul fostului purtător de cuvânt al IPJ Argeș a intrat într-o fosă septică și nu a reușit să mai iasă. Sesizând că ceva este în neregulă, în încercarea de a-și salva prietenul, Mădălin a coborât și el. Din nefericire, nici el nu a reușit să mai iasă. O a treia persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutor.

Prietenul lui Mădălin a murit, din nefericire, pe loc. Mădălin a fost transportat la un spital din Brasov însă, din nefericire, astăzi, după o săptămână de la incident, inima lui a încetat să mai bată pentru totdeauna.

Dumnezeu să-l odihnească în pace1 Drum lin printer îngeri!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata