VIDEO. Doi copii și două femei au evitat moartea în ultima clipă! Incendiu devastator la Berevoești!

0

Doi copii și două femei au fost la un pas să își piardă viața noaptea trecută în urma unui incendiu puternic care a cuprins două case și o anexă dintr-o gospodărie din comuna Berevoești. Din pirmele informații, se pare că în jurul orelor 4:30, autoritățile au fost alertate de către vecinii familiei afectate că acoperișul uneia dintre locuințe a fost cuprins de flăcări. Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar, până când au ajuns la fața locului, incendiul se propagase și la cea de-a doua locuință și la anexă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! O ASISTENTĂ MEDICALĂ S-A SINUCIS! NU A MAI PUTUT ÎNDURA GREUTĂȚILE VIEȚII!

Din fericire, cei doi copii și cele două femei au fost scoase la timp din clădirile în flăcări, iar militarii au depus aproximativ trei ore pentru a lichida incendiul. În urma cercetărilor, s-a stabilit că flăcările au izbucnit de la coșul de fum necurățat al uneia dintre locuințe.

„În jurul orei 04:30, patru echipaje de pompieri de la Detașamentul Câmpulung și Punctul de Lucru Aninoasa au fost solicitate să intervină în localitatea Berevoești cu trei autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru stingerea unui incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la două locuințe și o anexă gospodărească, toate pe o singură proprietatea.

Nu au fost victime, iar pe timpul intervenției salvatorii au evacuat o parte din obiectele de mobilier și aparate electrice din interiorul unei locuințe. Incendiul s-a propagat de la acoperișurile construcțiilor și în interiorul acestora, după ce tavanele s-au prăbușit. Pompierii argeșeni au acționat pentru lichidarea completă a focarelor timp de aproximativ trei ore. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de la coșul de fum al uneia dintre locuințe.” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata