VIDEO. Sex oral la o sală de păcănele din Pitești! Doi tineri s-au iubit în văzul lumii!

0

Scene desprinse din filmele pentru adulți, în care protagoniști au fost doi tineri, un bărbat și o femeie de 33 ani, s-au derulat într-o sală de jocuri de noroc din noroc în timpul unei petreceri. Potrivit primelor informații, cei doi, cel mai probabil amețiți bine de aburii alcoolului, au lăsat orice inhibiție deoparte și s-au iubit în fața petrecăreților prezenți.

În urma imaginilor apărute în mediul online, se poate observa cum cei doi au început să se sărute, iar în scurt timp au ajuns pe jos, unde au continuat preludiul. După câteva minute, femeia a rămas aproape fără bluză, iar bărbatul cu pantalonii în vine. Ulterior, femeia a început să îi facă sex oral bărbatului, iar, cel mai probabil, actul sexual a continuat până la finalizare.

Citeste și: VIDEO. DOI COPII ȘI DOUĂ FEMEI AU EVITAT MOARTEA ÎN ULTIMA CLIPĂ! INCENDIU DEVASTATOR LA BEREVOEȘTI!

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar în cursul zilei de ieri, cei doi „actori porno” au fost depistați. Aceștia au fost duși la audieri, iar după administrarea probatoriului, au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua de 02 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești.

La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia.

De asemenea, documente în cauză, vor fi communicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata